Pentru o funcționalitate completă a acestui site este necesar să activați JavaScript în setările browserului.

Védd autódat a jégtől!

Mutatunk pár bevált módszert.

Mivel manapság egyre gyakoribb, hogy egy-egy kisebb-nagyobb vihart jégeső is kísér, hoztunk pár tippet, hogy miként tudod védeni gépjárművedet a természet ilyen fajta káros hatásától.

Hosszabb utazás (de akár a mindennapok alatt is) érdemes figyelni az időjárás előrejelzéseket. Habár ezek viszonylag pontosak szoktak lenni, azért sokszor előfordul, hogy a semmiből szakad ránk az ég, de ilyen esetekre is fel tudod készíteni kedvenc járgányodat.

Itt van pár ötlet az ilyen esetekre, hogy mi(ke)t tarts a kocsidban, a teljesség igénye nélkül:

  • Gumimatrac – hozzá(juk) pumpa és gurtnik a rögzítéshez. Még akkor is kifizetődő, ha többet veszel belőlük.
  • Buborékfólia – kisebb méretű jég esetén a matracokhoz hasonlatosan költségkímélő védelmet nyújt.
  • Takaró – több rétegben, a jobb tompítás érdekében.
  • Autós jégeső ernyő – az előző „sufnisoknál” lényegesen profibb megoldás, ráadásul az UV sugarak ellen is védelmet nyújt, ám érzékeny az erősebb szélre.
  • Jégesővédő felfújható autótakaró – a matrac elvét követve csillapítja az ütéseket, még a teniszlabda méretű jég esetén is és ellenáll a szélnek, tökéletes megoldás.

 

Hasonló bejegyzések

Európai Unió: emelkedett az eladott autók száma

Európai Unió: emelkedett az eladott autók száma

Az európai autógyártók szakmai képviseleti szervezete, az ACEA információi szerint 2023. áprilisában jelentősen növekedett a forgalomba helyezett új autók száma az EU-n belül. A márciusi 28,8%-os éves szintű növekedés után áprilisban 17,2%-kal 803 188 darabra nőtt a...

Lízingpiac: felemás első negyedév 2023-ban

Lízingpiac: felemás első negyedév 2023-ban

A Magyar Lízingszövetség első idei jelentéséből kiderül, hogy a 2008-as év óta nem látott rekord negyedévet zártunk, hiszen összesen 196,68 milliárd forintot tett ki a finanszírozott összeg, mely 19,5%-os növekedés a 2022-es adatokhoz képest - mindamellett, hogy a...