Pentru o funcționalitate completă a acestui site este necesar să activați JavaScript în setările browserului.
WEBCAR lizing opciok

Lízing és ÁFA visszaigénylés a WEBCARnál

Nyíltvégű pénzügyi lízing és ÁFA visszaigénylés a WEBCAR szolgáltatásinak része.

Használtautó külföldről? A WEBCAR segít, Petrányi Autó garanciával!

A Petrányi Csoport partnerségében álló WEBCARnál több nyelven beszélő tanácsadóink segítenek a legmegfelelőbb autó kiválasztásában, majd a vásárlás teljes folyamata során fogják a kezed – nem lesz probléma sem az adminisztratív vagy logisztikai teendőkkel, sem a számlával. Leendő autód műszaki és esztétikai szempontok szerint is értékelik, így pontosan azt kapod a WEBCARtól, amit választottál. A szerződés elfogadása és a kifizetés után járműved akár az ajtóig elszállítják.

Minden autónkat értékeljük

Kiemelten fontos számunkra, hogy autóinkat, amelyeket mi forgalmazunk, műszaki és esztétikai szempontból értékeljük. Leírjuk az állapotát, felszereltségét, és ha ezt elfogadod, mi pontosan így szállítjuk neked. Így biztos lehetsz benne, hogy azt kapod, amit ígértünk, és az autó teljes mértékben megfelel az igényeidnek.

WEBCAR és az ÁFA-s értékesítés

A WEBCAR adatbázisában szereplő, több mint 400.000 használtautó mellett a bruttó (ÁFA-s) ár került feltüntetésre. Nincsenek spekulációk és egyéb bújtatott költséget. A WEBCAR honlapján a kiválasztott autó profiljánál nem csupán a bruttó ár, hanem a Magyaroroszágra való szállítás és a regisztrációs adó költsége is feltüntetésre kerül. Továbbá a vételár minden esetben legalább 1 év garanciát tartalmaz a kiválasztott gépjárműre vonatkozóan.

Nyíltvégű pénzügyi lízing a WEBCARnál.

Kedvező feltételek, rejtett díjak nélkül! Röviden így lehetne összefoglalni a WEBCAR autó lízing konstrukcióit, melynek része a nyílt végű pénzügyi lízing is.

A használt autókra is vonatkozó ÁFA-visszatérítési szabályoknak köszönhetően, nyílt végű pénzügyi lízing esetében akár több százezer forintot is spórolhatnak a vállalkozások. 2019 óta lényegesen egyszerűbb az ÁFA visszaigénylése a céges személyautók nyíltvégű pénzügyi lízing díjánál. A magáncélra is használt céges autóknál a bérleti díj ÁFA-jának 50 százaléka már útnyilvántartás nélkül is visszaigényelhető. Ehhez elég havonta egyszer dokumentálnod, hogy az autó használata üzleti tevékenység céljából történt.

Miért érdemes a WEBCAR-t választani az autó lízing útján történő vásárlásához?

A WEBCAR a legjobb magyarországi lízing cégek partnereként előnyös finanszírozási feltételeket kínál. A lízing kérelem jóváhagyása gyorsan megtörténik, kollégáink a szerződéskötéstől az autó átvételéig, a teljes dokumentációs folyamatot felügyelik. A WEBCAR minden lízing vagy bérleti finanszírozási formában biztonságos és előnyös megoldásokat biztosít a vállalatok számára az Európai Unió bármely országából

Hasonló bejegyzések

3 kérdés, 3 válasz a nyílt végű lízingről

3 kérdés, 3 válasz a nyílt végű lízingről

Ha lecserélnéd az autódat, biztosan szembe jött már veled a lízing fogalma. Lássuk, milyen típusai vannak, illetve járjuk kicsit jobban körbe a nyílt végű lízing lehetőségét. Lízing, lízingel – szinte biztosan hallottad már te is ezeket a kifejezéseket, hiszen...

Védd autódat a jégtől!

Védd autódat a jégtől!

Mutatunk pár bevált módszert. Mivel manapság egyre gyakoribb, hogy egy-egy kisebb-nagyobb vihart jégeső is kísér, hoztunk pár tippet, hogy miként tudod védeni gépjárművedet a természet ilyen fajta káros hatásától. Hosszabb utazás (de akár a mindennapok alatt is)...