Pentru o funcționalitate completă a acestui site este necesar să activați JavaScript în setările browserului.

Az autó importjának 5 lépése

Így jut el az autód külföldről a bejárati ajtódig: fussuk át, melyek az autó importjának lépései.

Ha eddig ódzkodtál attól, hogy import autót vásárolj, fusd át a behozatal lépéseit, és látni fogod, hogy nincs mitől tartani. A Te fő feladatod, hogy eldöntsd, mire van szükséged, minden mást nyugodtan bízz rá szakértői csapatunkra, akik mindenben segítenek neked.

Milyen lépéseket követünk az autóimport során?

  1. Az autó kiválasztása: A főoldalunkon lévő keresőben több szempont alapján, egyszerűen rá tudsz keresni a számodra legmegfelelőbb használtautókra.
  2. Kapcsolatfelvétel, szaktanácsadás: Megtaláltad a számodra legmegfelelőbb járművet? Akkor vedd fel velünk a kapcsolatot, és mi segítünk a gyors és gördülékeny ügyintézésben. Szaktanácsadásunkat is igénybe veheted: ezzel a szolgáltatásunkkal egy, az Európai Gazdasági Térségből származó autót biztosítunk neked, amelyet az összes szükséges papírozás kísér, országon belüli vagy külső számlával, magánszemélynek, cégnek vagy civil szervezetnek. A regisztrációval és a biztosítással kapcsolatban is tudunk segíteni.

Minden autónkat értékeljük

Kiemelten fontos számunkra, hogy autóinkat, amelyeket mi forgalmazunk, műszaki és esztétikai szempontból értékeljük. Leírjuk az állapotát, felszereltségét, és ha ezt elfogadod, mi pontosan így szállítjuk neked. Így biztos lehetsz benne, hogy azt kapod, amit ígértünk, és a járgány teljes mértékben megfelel az igényeidnek.

  1. A vásárlás menete: Ha tetszik az autó, elégedett vagy az értékeléssel és úgy érzed, minden kérdésedre választ kaptál tőlünk, akkor már csak a vásárlás van hátra. Ez sem lesz olyan bonyolult: elfogadod az ajánlatot, véglegesíted a kifizetést, mi pedig szerződésbe foglalunk minden részletet, tehát a folyamat végig tiszta és átlátható marad számodra is.
  2. Az autó behozatala: Legfeljebb 8 éves, 150 000 kilométernél kisebb hitelesített futásteljesítményű autókat szállítunk, kiváló állapotban, amelyeket elismert kereskedők értékesítenek. A kiválasztott járműért ráadásul sehová sem kell menned, akár az ajtódig is elvisszük. Ezzel a szolgáltatásunkkal a szakértői tanácsadás után megvásárolt autó átesik még egy utolsó ellenőrzésen, hogy a végleges ajánlatban szereplő információknak és specifikációknak megfeleljen. Ezt követően regisztrációra készen és „útrakész”-en érkezik hozzád.
  3. Az autó forgalomba helyezése: Ez 1-4 hetet vehet igénybe, műszaki vizsga és a regisztrációs adó befizetése után történik. Ha ez is megvan, forgalomba helyezik a kocsit a vásárló, vagyis a Te nevedre, és már élvezheted is az autódat!

Ha egy minden tekintetben szuper autót szeretnél, nálunk (https://www.webcar.eu/hu-hu/) a legjobb helyen jársz: minőségi kínálatunkban, szakértőink segítségével gyorsan megtalálhatod, amire szükséged van, a behozatal pedig gyors és gördülékeny lehet. Így olyan autóra tehetsz szert, amilyenre vágysz, pont úgy, ahogyan szeretnéd.

WEBCAR – Megálmodod. Megtaláljuk. Hazahozzuk! – Petrányi Autó Garancia

Hasonló bejegyzések

Így hatnak az elektromos autók a használtautó-piacra

Így hatnak az elektromos autók a használtautó-piacra

Bármilyen meghajtási rendszerről legyen is szó, két alapvető igazságra van szükség a kulcsfontosságú teljesítménymutatók megértéséhez. Az Experian adatai szerint az elektromos járművek piaci részesedése továbbra is meredeken emelkedik, a 2021-es 3,1%-ról 2022-re már...

Modern retro: BYD hibrid roadster az 1958-as Corvette alapjain

Modern retro: BYD hibrid roadster az 1958-as Corvette alapjain

Íme a kétüléses kabrió, amit mi SongSang SS Dolphin néven ismerhetünk meg, azonban az alapját az 1958-as Chevrolet Corvette, a néhai amerikai sztárautó adja. A jármű két cég közös munkájának eredménye: a Songsang Motors felelt a formatervezésért, míg a BYD szállította...